برگزاری آیین نکوداشت هفته کتاب در بیمارستان امام رضا (ع) لارستان

در مراسمی با حضور ریاست بیمارستان و دانشکده پرستاری حضرت زینب (س)، مدیران و کارشناسان پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان، آیین نکوداشت هفته کتاب برگزار گردید.

در این مراسم، ابتدا مدیر امور کتابخانه های دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن تبریک هفته کتاب، از تلاش کتابداران تشکر و قدردانی نمود. سپس، گزارشی از فعالیت های کتابخانه های دانشکده توسط کارشتاس امور کتابخانه ها ارائه گردید.

در ادامه، ریاست بیمارستان امام رضا (ع)، سخنانی در باب مسئولیت و نقش خطیر کتابداران در پیشبرد اهداف علمی دانشکده ایراد نمودند. سپس، مدیر درمانگاه خیریه هاشمی زاده از همت و پشتکار خیرین لارستان در ساخت و تجهیز کتابخانه فاضل راستی لاری واقع در بیمارستان امام رضا (ع) تقدیر و تشکر نموده و نقش خیرین را در ارتقاء رتبه علمی این بیمارستان مثبت ارزیابی نمودند.

در انتهای مراسم، از کتابداران و مدیر امور کتابخانه ها و خیر محترم کتابخانه با اهدای لوح سپاس قدردانی گردید.